Home » Over mij & contact

Over mij & contact

over fit-friends

Samenwerken

Het is mogelijk om een samenwerking aan te gaan met fit-friends. Stuur een e-mail naar info@fit-friends.nl en we hebben contact om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vragen, reacties & tips

Heb je na een bezoek aan onze website of social media pagina nog vragen, aanvullingen of tips? Laat het mij weten via info@fit-friends.nl of stuur een bericht via Instagram.

Over mij

Een gezonde levensstijl delen met vrienden zorgt ervoor dat je sneller resultaten boekt. Je doet net wat beter je best in de sportschool als je samen sport én je kunt gezonde recepten en tips met elkaar delen. Hieruit is het idee ontstaan: fit-friends. Want zeg nou zelf, samen is toch veel leuker dan alleen?

Ik deel graag mijn favoriete & gezonde recepten, tips op het gebied van gezond eten, leuke hotspots en weetjes met jullie. Het is mijn passie. Gezond eten en genieten gaan namelijk prima samen!

De recepten zijn niet alleen heerlijk, ze zijn makkelijk klaar te maken en staan binnen een handomdraai op tafel. Geen dure ingrediënten die je daarna toch niet meer gebruikt. Geen ellendig lange boodschappenlijstjes. Je hoeft geen topkok te zijn. Dat klinkt toch perfect?

Neem de tips mee bij het creëeren van een gezonde levensstijl zodat ook jij gerust kunt genieten van een lekker wijntje (lees: wijntjes) in het weekend.

Laten we van elke dag een feestje maken. 

Liefs, 

Michelle